Ontwerp, aanleg en onderhoud privétuinen, vijvers, bedrijfsgroen en openbaar groen

 Particulier

Heel het jaar door alles uit uw tuin halen? Reken op Groenpunt uit Hoogstraten voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. We zijn sterk in totaaloplossingen voor buitenruimtes. Echt alles kunt u aan ons overlaten: de aanleg van gazon, beplantingen en verhardingen, plaatsing van omheining, verlichting, aanleg van vijver, beregeningsinstallatie, tuinhuis of een andere constructie in uw tuin, ... Om uw tuin mooi te houden en uw planten te laten groeien en bloeien, is ook een vakkundig tuinonderhoud een must. Groenpunt stemt dit volledig af op uw wensen en budget: voor- en/of najaarsbeurt, periodiek tuinonderhoud, met of zonder onderhoudscontract? Aan u de keuze!

 Vijver

Ook voor de aanleg van siervijvers halen wij graag onze expertise boven. Verder staan we in voor de renovatie en het onderhoud van uw bestaande vijver en/of het filtersysteem van uw vijver.

 Bedrijfsgroen

Volledige bedrijfstuinoplossingen kunt u aan Groenpunt overlaten. Mooi onderhouden bedrijfsgroen betekent niet alleen een meerwaarde voor uw bedrijf, het biedt ook een goede indruk voor uw bezoekers en een aangename werkomgeving voor uw medewerkers. Wij verzorgen de aanleg, de renovatie en/of het onderhoud van uw groenvoorziening. Reken op een snelle en efficiënte realisatie, waarbij we van bij de start actief meedenken over het beheer en onderhoud van uw geslaagd groenproject.

 Openbaar groen & natuurbeheer

Gemeentes en overheidsinstanties kunnen aankloppen bij Groenpunt om openbaar domein mooi te houden, in parken en industrieterreinen, maar ook in lanen en woonwijken. Wij verzorgen het planten en onderhouden van bomen en struiken, onkruidbestrijding, snoei- en maaiwerk langs bermen, in parken en plantsoenen. Hiervoor beschikken we over een recent machinepark en volgroeid vakmanschap om aan uw wensen te voldoen. Daarnaast zorgen we samen met het ANB (Agentschap voor Natuur en Bos) voor het behouden, beschermen en ontwikkelen van natuurgebieden, bossen en parken. Denk maar aan vakkundig maaiwerk en de bestrijding van de Amerikaanse vogelkers.